Projektbeskrivning

Bredden

Upplands Väsby

Bredden är en komplett företagspark med moderna kontor i en kreativ omgivning. Fastigheten består av ca 190 000 kvm fördelad på nio byggnader på östra sidan och två på västra sidan om E4:an. Fastigheten inrymmer kommersiella lokaler såsom kontor, handel, hotell, gym, företagshälsovård och ett stort utbud av restauranger. Bland hyresgästerna märks Scandic Infra City, Tesla Motors, Rusta, Din Bil, Mio, Mekonomen, SATS och ICA. Till fastigheten hör 3 900 parkeringsplatser varav 2 000 är garageplatser.

Första fastigheten uppfördes 1969 och beståndet har sedan dess byggs ut i etapper. Nordens största byggvaruhandel Bauhaus är nu etablerat i området och det har ökat genomströmningen till området. Läs mer på nyabredden.se.

Kommunikationer

Läget vid E4 gör att det bara tar drygt tio minuter till Bredden från Arlanda med bil och en dryg halvtimme från Stockholm C. Kommunalt tar man sig till Bredden med pendeltåg till Upplands Väsby och Rotebro på ca 30 min. Från Rotebro har vi en gratis shuttlebuss som går mellan Bredden-Rotebro var 20:e minut.

I reskartan till höger ser du hur långt det är möjligt att ta sig från Bredden inom en viss tid.

Restider presenteras tillsammans med yta.se

Kontakt

Kontakta oss vid frågor om huset, uthyrning eller felanmälan.

Carl Flankert
Carl FlankertFörvaltning / Uthyrning
carl.flankert@profi.se
+46 708 550 859
Lotta Nyström
Lotta NyströmFörvaltning / Uthyrning
lotta.nystrom@profi.se
+46 706 736 471