Karriär 2017-12-09T18:02:20+00:00

Profi växer! Vill du växa med oss?

Vi söker ständigt nya talanger inom våra olika områden; transaktion, utveckling, förvaltning och administration.

Att skapa hållbara värden genom aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter” är vår affärsidé. Vi gör det genom att äga fastigheter på den marknad vi kan bäst, Stockholmsmarknaden.

Vårt team består av ca 35 medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män med en medelålder på 42 år. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som för sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten; tillsammans skapar vi energi, är stolta över vad vi gör och trivs med varandra.

Medarbetarna själva lyfter bland annat fram varför de trivs på Profi: ”Trevliga och kompetenta kollegor, ”Kompetensen som finns inhouse”, ”Unik arbetsplats med medarbetare som alltid har trevlig ton mellan varandra”, ”Att vi är långsiktiga och växer. Har proffsiga medarbetare som är experter i sina respektive roller och att vi behåller vår servicegrad mot våra hyresgäster så att dom stannar länge”.

Arbetet är inte allt, det är mycket som måste samverka för att man ska trivas. Förutom årliga friluftsresor och konferenser ser vi till att våra medarbetare har bästa förutsättningar för friskvård och träning, och avslutar gärna fredagen med att gemensamt summera veckans arbete i våra egna lokaler med utsikt över Stockholms takåsar.

Vi verkar för en positiv utveckling av de områden vi engagerar oss.

Om oss

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar ett 25-tal fastigheter i sexton områden med en total yta på ca 520 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Lediga tjänster

Ingen tjänst för dig?

Tveka inte att höra av dig ändå! Du är varmt välkommen att göra en spontanansökan, mejla ditt CV och ett personligt brev till oss på rekrytering@profi.se.