Intresserad av en nyckelposition inom Affärsutveckling?

Vi söker nu en senior Fastighetsutvecklare till vår Affärsutveckling. Någon som har viljan och förmågan att lyckas utveckla något från idé till verklighet.

DIN ROLL

Du kommer aktivt att driva fastighetsutveckling i tidiga skeden inkluderande framtagande av nya detaljplaner inom framförallt, men inte exklusivt, bostäder. Du kommer vara Profi Fastigheters kontaktyta gentemot bostadsutvecklare och andra marknadsaktörer och också driva relationsbyggande aktiviteter med kommuner; både mot politiken och på tjänstemannanivå.


DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER INKLUDERAR ATT:

 • Driva detaljplaneprocesser i tidiga skeden
 • Aktivt arbeta med pågående detaljplaneprocesser i enlighet med affärsplaner
 • Identifiera nya utvecklingsidéer inom befintlig fastighetsportfölj
 • Bidraga med input kring fastighets/bostadsutveckling inför förvärv och under förvärsprocesser
 • Handla upp underkonsulter och vara en god beställare i kravställning och uppföljning.
 • Koordinera och leda arbetet med underkonsulter
 • Upparbeta samarbeten med potentiella JV-partners
 • Upparbeta och underhålla relationer i kommuner där Profi verkar men även i kommuner där Profi önskar att verka
 • Ta fram, förstå och kunna presentera projektkalkyler i de olika skedena från idé till färdig plan och ha en god förståelse för genomförandekalkylen
 • Arbeta nära förvaltning, projektutveckling och transaktion/analys vad gäller kunskapsutbyte och kompetens kring utvecklingsfrågor
 • Rapportering till styrgrupper och projektgrupper samt formell ägarrapportering


DIN PROFIL
Du har en relevant akademisk examen, t ex Civilingenjör/lantmäteri och/eller civilekonom med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller fastighetsutveckling. Du har även Goda kunskaper inom PBL och planprocesser. Vi ser också att du har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på fastighetsbolag alternativt bostadsutvecklare med (stor) erfarenhet av genomförandeprocesser.

DU SOM PERSON
Vi söker dig som trivs i en blandad roll med ett stort ansvar, du gillar högt och lågt på samma gång. Du drivs av att göra lite bättre varje gång och arbeta tätt tillsammans med andra. För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken, uthållig och processorienterad. Trots höga förväntningar skall du vara prestigelös.


DETTA ERBJUDER PROFI FASTIGHETER
Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Vi är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Vi ligger alltid steget före och vi är alltid beredda att hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi vill alltid bli bättre. Vår verksamhet präglas av hög moral och transparens. På Profi ställer vi höga krav på alla vi samarbetar med. Men vi ställer ännu högre krav på oss själva. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Profi Fastigheters består av ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet.

Vill du veta mer? Kontakta Klas Modin, +46 701 475 000 alternativt klas.modin@profi.se

Om tjänsten

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansökan öppnar snart.

Om Profi

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar ett 25-tal fastigheter i sexton områden med en total yta på ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.