Vi söker en affärsmässig Förvaltare

Som Förvaltare på Profi Fastigheter är din huvuduppgift att skapa värde och utveckla kommersiella fastigheter. Du jobbar aktivt med uthyrning och förvaltning samt har fullt budgetansvar. I rollen ges du dessutom möjlighet att jobba med spännande projekt och även medverka i köp- och säljprocessen. Vi vill ständigt förädla vårt fastighetsbestånd genom att ligga i framkant inom förvaltning, utveckling, hållbarhet och driftoptimering. På Profi får du samarbeta med kompetenta kollegor som har en gemensam passion för fastigheter och affärer. Tjänsten är placerad på Profis huvudkontor som är beläget i ljusa och fina lokaler på Lästmakargatan i centrala Stockholm.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER KOMMER BL A ATT VARA ATT:

 • Förvalta och utveckla tilldelat bestånd inom kontor, lager och industri
 • Ansvara för uthyrning och marknadsföringsarbete
 • Förhandla och teckna hyresavtal
 • Driva underhållsprojekt och hyresgästanpassningar för nya och befintliga hyresgäster
 • Handla upp entreprenörer och leverantörer
 • Hyresgästkontakter


DIN PROFIL

 • Relevant högskoleutbildning är ett krav
 • Några års erfarenhet inom kommersiell fastighetsförvaltning
 • Erfarenhet av uthyrning och förhandling
 • Du har kunskaper inom hyresjuridik och entreprenadjuridik
 • Du har upprättat underhållsplaner
 • Du har en hög grad av ekonomisk medvetenhet
 • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift


DU SOM PERSON
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du uppskattar att jobba i en föränderlig miljö med högt tempo. Du får energi av utmaningar och vill ständigt hitta de bästa lösningarna. Givetvis är du en person som drivs av att avsluta projekt och affärer för att nå uppsatta mål. I ditt arbete har du lätt för att knyta kontakter och kan samarbeta med olika typer av personer. Med ditt goda omdöme och din affärsmässighet brinner du för att skapa värde för både dina hyresgäster och Profi Fastigheter. Andra egenskaper vi värderar högt är problemlösande förmåga och att du är strukturerad.


VI ERBJUDER DIG
Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Vi är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Vi ligger alltid steget före och vi är alltid beredda att hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi vill alltid bli bättre. Vår verksamhet präglas av hög moral och transparens. På Profi ställer vi höga krav på alla vi samarbetar med. Men vi ställer ännu högre krav på oss själva. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Profi Fastigheters består av ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet.

Vill du veta mer? Kontakta Mathias Björkman, +46 730 631 177 alternativt mathias.bjorkman@profi.se

Om tjänsten

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansökan öppnar snart.

Om Profi

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar ett 25-tal fastigheter med en total yta på ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.