Vi söker en strategisk uthyrare

Vi söker nu dig som vill vara en del av marknadens snabbaste och effektivaste organisation, som brinner för kundmöten, aktivt uthyrningsarbete och att utveckla fastigheter.

I rollen som Strategisk uthyrare på Profi Fastigheter arbetar du med att utveckla och förstärka uthyrningsarbetet samt att skapa och utveckla produkter som förbättrar uthyrningsaffären. Du arbetar proaktivt med projektuthyrningar och strategiska vakanser med ambitionen att förädla och utveckla fastigheterna. Du bidrar till att Profi Fastigheter blir än mer professionella i mötet med befintliga och nya kunder och möter deras behov i uthyrningsprocessen.

Du är direkt underställd och direktrapporterande till Marknadschef med placering på Profi Fastigheters huvudkontor i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

 • Att inom Profi Fastigheters bestånd identifiera lönsamma strategiska uthyrningar samt utmana befintliga affärsplaner
 • Aktiv bearbetning av möjliga kunder, hålla sig ajour vad som händer på våra delmarknader.
 • Skapa och utveckla koncept och produkter i syfte att stärka vår affär.
 • Utveckla relationen med TR, mäklare, kommuners näringslivschefer och etableringsansvariga.
 • Ansvara för större kunder som har etableringsbehov på flera delmarknader där vi har fastigheter -Key accounts

Passande profil

 • Relevant akademisk examen från högskola/universitet
 • Ca 5 års erfarenhet av uthyrningsarbete, och då främst av kommersiella fastigheter
 • Att aktivt ha arbetat med affärsskapande kundkontakter
 • Behärskar engelska både muntligt och skriftligt
 • Innehar B-körkort

För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är driven och resultatinriktad, där det faller sig naturligt att arbeta proaktivt och professionellt gentemot befintliga och nya kunder för att tillgodose deras behov. Du arbetar med ett kreativt och entusiastiskt förhållningssätt där din sociala kompetens är en stor framgångsfaktor. Vi ser att du med fördel har erfarenhet från bägge ”sidorna” av bordet.

Din ansökan

Vill du bli en del av Profi Fastigheter? Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Frida Carlsson (070-790 29 30) e-mail frida.carlsson@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om tjänsten

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Profi Fastigheter med Boardtalk. Urval och intervjuer sker löpande, ansök så snart du kan på nedan knapp. För frågor angående tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Frida Carlsson på frida.carlsson@boardtalk.se 0707 90 29 30. Inga ansökningar som skickas via mail kommer att accepteras pga den nya GDPR lagstiftningen.

Ansök här

Om Profi

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.