Strategisk Uthyrare till Profi Fastigheter

Profi Fastigheter ska ha marknadens snabbaste och mest effektiva organisation och göra de lönsammaste uthyrningarna. Därför förstärker vi organisationen med en renodlad, specialiserad och dedikerad uthyrare. Är du en högpresterande person som verkligen trivs i en central och affärskritisk roll? Vill du arbeta på ett växande och dynamiskt företag, präglat av höga ambitionsnivåer och engagemang. Då ska du definitivt läsa vidare!

DETTA SÖKER VI
Vi söker nu en Strategisk Uthyrare. Någon som har förmåga att utveckla och förstärka det proaktiva uthyrningsarbetet.

DIN ROLL
Tjänsten, som är ny inom bolaget, innebär att du kommer att arbeta proaktivt med försäljning av större eller på annat sätt strategiska vakanser samt projektuthyrningar och driva affären från ”ax till limpa”. Som spindeln i nätet och i samarbete med Projektutveckling, Aktiv Förvaltning och Marknad driver du det konceptuella arbetet i syfte att skapa produkter som förbättrar uthyrningsaffären samtidigt som vi förädlar och utvecklar våra fastigheter. I arbetsuppgifterna ingår marknadsanalys, uthyrnings -och marknadsföringsstrategi, proaktivt säljarbete inklusive bearbetning av key accounts, offertarbete och förhandling. Du bidrar till att vi blir än mer professionella med att möte våra befintliga och nya kunders behov övriga delar i uthyrningsprocessen.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER INKLUDERA B LA ATT:

 • Att inom Profi Fastigheters bestånd identifiera lönsamma strategiska uthyrningsaffärer samt utmana befintliga affärsplaner
 • Proaktivt försäljningsarbete och aktiv bearbetning av möjliga kunder
 • Ansvara för större kunder som har etableringsbehov på flera delmarknader där vi har fastigheter – Key accounts
 • Ta fram uthyrnings- och marknadsföringsstrategier
 • Hålla dig ajour vad som händer på våra delmarknader
 • Utveckla relationen och samarbetet med TR, mäklare, kommuners näringslivschefer och etableringsansvariga.

DIN PROFIL

 • Relevant akademisk examen från högskola/universitet
 • Minst två års erfarenhet av uthyrningsarbete, och då främst av kommersiella fastigheter
 • Att aktivt ha arbetat med affärsskapande kundkontakter
 • Behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt
 • Innehar B-körkort

DU SOM PERSON
För att lyckas i rollen ser vi att du som söker är uthållig, driven och resultatinriktad, där det faller sig naturligt att arbeta proaktivt och professionellt gentemot befintliga och nya kunder. Du arbetar med ett kreativt och entusiastiskt förhållningssätt där din sociala kompetens är en stor framgångsfaktor.  Du drivs både av att göra affärer och att skapa långsiktiga relationer, både med kunder och dina kollegor på bolaget, då rollen innebär mycket kontakter med personer både inom och utom organisationen.

DETTA ERBJUDER PROFI FASTIGHETER
Välkommen till ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer vara en del i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Vi ligger alltid steget före och vi är alltid beredda att hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi vill alltid bli bättre. Vår verksamhet präglas av hög moral och transparens. På Profi ställer vi höga krav på alla vi samarbetar med. Men vi ställer ännu högre krav på oss själva. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Profi Fastigheter har ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet.

Om tjänsten

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansökan öppnar snart.

Om Profi

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vårt bestånd omfattar ca 500 000 kvm samt närmare 300 000 kvm under utveckling. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.